“Això és trampa”

Prova-ho i canviaràs d’opinió, t’agradarà tant que ja no podràs anar amb una MTB convencional, i saps per què?

– Podràs arribar més lluny que mai. Amb una e-MTB podràs arribar on tu vulguis, de passeig o a tota marxa. Amb una bateria de 400 W les e-MTB et proporcionen una autonomia d’entre 40 i … .. fins 100km, segons assistència, desnivell, força, pes … En el 2015 el motor Yamaha superava al Bosch en aproximadament 10-15 km. Al 2016 ja veurem, amb el nou motor Bosch CX i les bateries de 500W. I si vols fer més km t’emportes el carregador.

– Podràs anar amb la rapidesa amb què vulguis en pujades. El motor de les e-MTB aconsegueix els 25 km / h. T’imagines tenir poc temps i poder sortir una estona en acabar de treballar i a tota velocitat?

– Podràs pujar trialeres i fer rutes fins ara impossibles. Oi que buscaves les trialeres per baixar? ara amb la teva e-MTB gaudiràs encara més pujant. I repetiràs les vegades que vulguis. T’ho imagines?

– Podràs anar amb amics millor preparats i fer les mateixes rutes que ells, un #PedalsdelPedraforca per exemple. Uns amb MTB convencional i altres amb e-MTB. L’assistència de les e-MTB et poden ajudar fins a un 285%.

– Podràs esforçar-te el que tu vulguis, segons l’assistència que escullis i la força que facis. Havies deixat de fer esport perquè ja no estaves en forma ? Faràs l’esport que vulguis.

– Podràs portar al teu fill amb la cadireta i gaudir en família d’un entorn únic perquè ara realment aniràs on vulguis.

– Podràs anar amb la teva parella i fills on vulguis. “Els meus fills estaven cansats de fer les rutes de sempre per la Cerdanya, amb les e-MTB hem anat als Llacs de la Pera, al Pla de les Forques ….” Tots vam gaudir amb les nostres e-MTB, cada un va a la seva nivell però tots junts. I per al 2016 Haibike llança les bicicletes amb roda 24 “, justament per als nens.

– Podràs fer més esport que abans, cada dia, perquè segons temps i pla decidiràs quina assistència i temps i a rodar. L’esport és salut i més encara si pots controlar el grau d’esforç.

– Podràs anar a treballar amb la teva e-MTB gaudint del trajecte. Ets dels que viuen lluny del teu lloc de treball i tenen el recorregut perfecte per a desplaçar-se rodant amb una MTB ?. Podràs anar sense suar amb assistència més alta i tornar amb la mínima per fer esport, amb una e-MTB.

– Ets dels que t’agrada baixar però no pujar? Troba el model adequat per baixar i pujar. Allmt i Nduro per escollir el que vulguis.

 

Segueixes pensant que és trampa? Jo de tu ho provaria, estic convençuda que canviaràs d’opinió. Vine a Noulimits i prova una e-MTB Haibike motor Yamaha amb doble suspensió o simple i aviat també amb motor Bosch, el nou CX.